top of page

Acaben les tasques de recuperació de pastures a La Canyola


El passat 31 de desembre de 2019, es van donar per finalitzats els treballs de recuperació de pastures a la zona de La Canyola, que forma part del comunal de Molló i on durant l'estiu hi pastura molt del bestiar del municipi. En els últims anys, els pins havien anat ocupant tot aquest sector, amb una important pèrdua de pastures.


Des de la Comissió de Pastures de Molló es va fixar que la recuperació de pastures era una de les actuacions prioritàries per aquest espai, i es va decidir invertir-hi una part dels fons municipals destinats a desenvolupament rural. Al llarg de l'any 2019, en diferents fases i amb l'autorització del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, s'ha anat netejant aquest espai de vegetació arbustiva i arbòria.


Els treballs de neteja forestal han tingut un cost de 10.121,65€, i es preveu que en els propers mesos s'executin des de la Comissió de Pastures i des de l'Ajuntament actuacions similars a d'altres espais del comunal.


Cal recordar també que des del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser s'ha dut a terme una actuació de neteja forestal i recuperació de pastures a la zona de Siern, i que el mateix Departament d'Agricultura ha actuat a la zona de Collada de Prats i a la de Puig Sistra amb el mateix objectiu.



47 views0 comments
bottom of page