top of page

Crida al voluntariat per la Molló Trail 2024


Vols formar part de la Molló Trail?


El proper 16 de juny de 2024 viurem la gran festa de l’esport a Molló. Et necessitem a la Molló Trail! 


La Molló Trail, en la seva desena edició, forma part del Campionat de Curses per Muntanya (FEEC) i això vol dir que hi haurà força participants. Per donar color a la diada, tindrem música ambient, foodtruck, producte local i activitats al village, on hi haurà la sortida i l’arribada.


Enguany la Molló Trail seran 6 curses:


  • Molló Trail 4k (13-14 anys, infantil)

  • Molló Trail 9k (15-16 anys, cadet)

  • Molló Trail 11k (17-18 anys, juvenil)

  • Molló Trail 15k (19-20 anys, júnior)

  • Molló Trail 25k, mitja marató pels camins de la Retirada (absoluta)

  • Molló Trail 43k, marató pels camins de la Retirada (absoluta)


L’ampliació d’activitat al village, el lliurament de dorsals i darreres inscripcions, la custòdia del guarda-roba, el punt d’informació, la gestió de sortides i arribades -molt seguides-, o els controls i avituallaments de les 6 curses requeriran d’un equip sòlid, extens i ben coordinat que faci que la jornada surti rodona. També caldrà marcar traçats i recollir després les marques, i les curses llargues s’han de tancar amb escombres. Tindrem molta feina!


Vols venir a fer possible la gran festa? Necessitem persones voluntàries com tu per garantir l’èxit d’aquest nou repte! En el procés, tindràs informació puntual de tots els detalls a través de trobades presencials i butlletins electrònics, formaràs part de l’equip de la cursa amb connexió permanent de tots els membres i marxaràs amb la teva samarreta!


Si et vols apuntar, omple el formulari: https://forms.gle/B6iuFdbkHL9ko3YS7

81 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page