top of page

El Consell Comarcal atorga una subvenció de 10.000€ per redacció de projectes europeus


El Consell Comarcal del Ripollès ha atorgat una subvenció de 10.000€ per a la redacció del projecte d'urbanització corresponent al "Projecte Park & Walk" Molló. Aquest projecte forma part de l’execució del Pla de Sostenibilitat Turística (PST) del Ripollès, subprojecte desenvolupat en execució del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – finançat per la Unió Europea – Next Generation EU.


El projecte permetrà desenvolupar l'actuació prevista i finançada pels fons europeu Next Generation (Pla de Sostenibilitat Turística -PST- del Ripollès) al municipi de Molló.


Concretament el projecte preveu l'adequació, a ponent del nucli urbà, d'un aparcament i condicionament dels accessos amb Molló. Aquesta zona d'aparcament facilitarà l'acolliment turístic, per això es complementa amb una àrea de pícnic i s'habilitarà un camí de connexió amb el centre històric del poble de Molló. La zona d'estacionament preveu la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics, reforçant la xarxa comarcal.


La creació de l'espai d'acollida turística i el camí ha de promoure la visita a la localitat de Molló, amb accés a peu, millorant l'experiència turística i dinamitzant el comerç local, i facilitant la convivència entre la població local i del visitant.

30 views0 comments
bottom of page