top of page

El Valls Catalanes Trail Running Challenge supera l’equador de la tercera edició

La tercera edició del Valls Catalanes Trail Running Challenge ha superat aquest diumenge l’equador de la competició amb la disputa de la quarta i la cinquena prova de la temporada a Molló (Girona) i a La Menera (Vallespir),  amb la participació d’un total de 734 esportistes.


La Molló Trail, amb un recorregut de 25 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu, ha acabat amb el triomf de Eduard Hernández, en categoría masculina, proclamant-se Campió de Catalunya. El temps del vencedor ha estat de 1h42’08”. En la prova femenina s’ha imposat Nuria Tarragó, amb 2h03’24”, proclamant-se campiona de Catalunya de mitja marató. Cal destacar que la corredora del Unió E. Vic és encara categoría Promesa Femení.


Pel que fa referència al Trail Lamanère, de 17 km de recorregut i 950 m de desnivell positiu, el primer classificat ha sigut Ludovic Fernandez,del clun Tocats del Cim de Ceret amb un temps de  1h24’, En la cursa femenina victòria per a Cristina Ribeiro que s’ha imposat a la segona classificada, l’escalenca Marili Banegas per només 23 segons.


Un cop disputades cinc de les nou proves previstes, la classificació general provisional del Valls Catalanes Trail Running Challenge compta amb 826 participants en la distància mitja marató. Encapçalen aquest rànquing Albert Valero Alegre de Torelló com a líder en la competició masculina, seguit per Guillem Marco i Xevi Guix. En la femenina trobem a Mireia Perpinyà en la primera posició, per davant de Cristina Ribeiro i Marili Banegas.


El circuit s’atura gairebé dos mesos i la competició no es reprendrà fins el diumenge 11 d’agost, amb la 17a edició de la Cursa del Fau, a Maçanet de Cabrenys.


La Molló Trail compta amb el suport econòmic de la Casa de la Generalitat a Perpinyà i la Diputació de Girona.


Fotografía Liders de Valls Catalanes Trailrunning Challenge a Molló (Girona), Albert Barrero i Mireia Perpinyà. Foto Masdh Produccions.

22 views0 comments
bottom of page