top of page

Executades les franges de protecció contra incendis amb el suport de la Diputació de Girona

Després de l'obertura de les franges de protecció contra els incendis que es va fer l'any 2023, enguany s'han fet les tasques de manteniment d'aquestes franges, que s'han executat durant els mesos de maig i juny de 2024.


En total s'ha actuat a 4,5 hectàrees dels nuclis d'Espinavell, Fabert, Can Fumat, Molló i Can Gassiot, garantint la franja de seguretat que estableix la Llei 5/2003, de 22 d’abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions situats en terrenys forestals i les seves modificacions. Aquesta llei estableix que els nuclis de població, urbanitzacions, instal·lacions i edificacions aïllades han d’assegurar una franja perimetral exterior de protecció d’un mínim de 25 metres al voltant.


Els treballs han tingut un cost 6.050€, dels quals 3.825,00€ (63,2%) han estat subvencionats per la Diputació de Girona i la resta són d'aportació municipal. Cal recordar que l'ajuntament no ha establert encara cap taxa per aquest servei als ciutadans.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page