top of page

Fins el 14 d'octubre: manifestació d'interès de les famílies per la reobertura de la llar-escola.


Fins el 14 d'octubre de 2022 (inclòs) les famílies poden manifestar el seu interès en la possibilitat de reobrir la llar-escola Migjorn de Molló.


Es planteja la possibilitat d'escolaritzar les criatures d'1 a 11 anys, incorporant els alumnes de primer cicle d'infantil (I-1 i I-2, llar d'infants) amb els de segon cicle d'infantil i primària (des d'I-3 fins a 6è).


Per ara, es recollirà informació sobre quantes famílies hi estarien interessades, si es faria ús del menjador o si es necessita un suport d'acollida abans i/o després de l'horari escolar. Amb aquesta informació es farà una nova reunió amb les famílies, i es determinarà si s'eleva la petició al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, que és qui decidirà sobre la reobertura del centre escolar (possibilitat curs 2023/24), els cursos que s'hi faran i les condicions que consideri.


Per manifestar l'interès, cal omplir el següent formulari:

MANIFEST INTERES ESCOLA 2022
.pdf
Download PDF • 333KB

Una vegada omplert, cal enviar-lo al Registre d'entrada de l'Ajuntament (telemàticament a través d'instància genèrica o presencialment a les oficines municipals).



209 views0 comments
bottom of page