top of page

Inscripcions obertes per la Molló Trail, que se celebrarà el 13 de maig de 2018.


El proper 13 de maig de 2018 tindrà lloc al terme de Molló la 4a edició de la cursa de muntanya Molló Trail (http://www.mollotrail.cat/).


Enguany només es disputarà la versió curta de la cursa, de 33 quilòmetres i 1800 metres de desnivell positiu, ja que la cursa llarga s’ha descartat a causa del baix nombre d’inscrits en les edicions anteriors i les dificultats d’organització que comportava.


La sortida serà les 8:30 hores des de la plaça de l’Ajuntament de Molló, i l’itinerari serà el mateix que en altres edicions, amb la novetat que enguany els corredors i corredores estrenaran l’arranjament (a punt de finalitzar) del tram inicial del Camí de la Retirada, on s’hi han invertit més de 92.000€ en la millora i seguretat d’aquest tram gràcies a una subvenció de fons europeus FEDER-POCTEFA i de la Diputació de Girona.


D’aquesta manera es resseguirà el Camí de la Retirada, fins a Coll d’Ares i Prats de Molló. D’allà, els participants s’enfilaran per fagedes fins arribar a la Torre del Mir, a les basses de Puig Sec, Fabert, Espinavell i fins arribar altra vegada al punt d’inici.


La recollida de dorsals està prevista pel dissabte, 12 de maig, de 18:00 a 20:00h, a la Sala polivalent de l’Ajuntament de Molló, així com diumenge, 13 de maig, de 7:00 a 8:00h al mateix lloc. Els avituallaments es disposaran a Coll d’Ares (km 6,5), Prats de Molló (km 12), Torre de Mir (km 19) i Espinavell (km 26). Els detalls tècnics, consultar el traçat o realitzar les inscripcions es pot fer al web http://www.mollotrail.cat/.


La Molló Trail és una cursa organitzada per l’Ajuntament de Molló, amb el suport de l’Ajuntament de Prats de Molló – La Presta, i altres col·laboradors i patrocinadors. Com cada any, diversos establiments del municipi ofereixen descomptes a corredors i famílies que s’allotgin aquell cap de setmana al terme http://www.mollotrail.cat/allotjament.


Més informació al web www.mollo.cat

32 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page