top of page

Inversió de 137.940€ per la millora de la vialitat i seguretat del Vial de la Font de les Vernedes

Aquest mes de juliol de 2024 van començar les obres de millora del Vial de la Font de les Vernedes, amb un pressupost de 137.940,00€.


Aquest vial comunica la carretera C-38 amb el nucli de Molló (zona nord) i el cementiri municipal, pel què és una via força transitada.


L'objecte d'aquestes obres és la de millorar l’estat en el que es troba el Vial de la Font de les Vernedes, essent la llargada aproximada del tram en el qual es preveuen les actuacions de 230 m. Aquestes obres permetran millorar la transitivitat i la seguretat viària, i en perllongaran la vida útil del mateix, doncs, s’eixamplarà la plataforma de trànsit, s’instal∙laran tanques de protecció, així com se n’arreglaran els flonjalls actualment existents. A més, es construirà un mur de contenció i murs escullera per tal d’evitar despreniment dels marges a la part més baixa del camí. També es millorarà l’escorrentia de les aigües de la pluja, construint noves canonades d’evacuació o bé substituint les existents, i construint una cuneta al llarg de tot el camí.


Les obres tenen un cost de 137.940,00€ dels quals 100.000,00€ (72,5%) provenen d'una subvenció del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya mitjançant un ajut per a la millora d’infraestructures viàries d’accés a nuclis rurals habitats.


Les obres comporten el tancament del trànsit d'aquest vial mentre s'executin.



42 views0 comments

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page