top of page

La Diputació atorga 4.845,38€ per a la neteja de neu de l'hivern passat i compra de material.


La Diputació de Girona ha atorgat a l'Ajuntament de Molló una ajuda econòmica per import de 4.845,38 euros per tal de sufragar les despeses relacionades amb les nevades.


Concretament, ha atorgat 2.873,27 euros per fer front a les despeses ordinàries de neteja de neu a carrers, carreteres i camins municipals durant la temporada 2017/2018, en un hivern que va ser especialment dur, amb força dies de nevades i gelades, i amb episodis de més d'1 metre de neu a Fabert.


La Diputació també ha subvencionat la compra d'unes cadenes de neu per a la minicarregadora de la brigada municipal, així com contenidors de sal potassa que es repartiran en les properes setmanes a diferents punts del municipi per tal de millorar la mobilitat de vies públiques municipals quan nevi o geli, o perquè els veïns en puguin fer ús als seus camins particulars. El cost d'aquestes adquisicions és de 3.539,55 euros, dels quals un 55,72% han estat assumits per l'ens provincial i la resta per fons propis.


Els nous punts de sal potassa, que en podran fer ús els veïns però només en camins privats de la seva propietat i mai en vies públiques, estaran ubicats als següents punts:


  • Pont de Sant Benet a Espinavell (per Espinavell i Els Grells)

  • Plaça de la Font Vella a Molló (Molló nucli i Favars)

  • Zona verda de Can Fumat (Molló nucli, Fabert i Ginestosa)

  • Carretera del Riberal (Can Solà, El Riberal i Moixons)


49 views0 comments
bottom of page