top of page

Molló rebrà 315.000€ dels Fons EU Next Generation pel nou aparcament del carrer del Clot


L'Ajuntament de Molló rebrà un total de 315.000,00€ provinents dels Plans de sostenibilitat turística en destinacions, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència del Govern d’Espanya, finançat per la Unió Europea amb el fons Next Generation EU, destinats al projecte "Aparcament i àrea d’acollida de visitants a Molló".


Aquest projecte, que es troba en fase de redacció i pendent de tràmits urbanístics, preveu la urbanització d'una nova àrea d'aparcament al sector nord del carrer del Clot, tocant a la Plaça de la Font Vella, i també inclou una àrea de pícnic, carregadors per a vehicles elèctrics i un camí que la connectarà amb el centre del poble. El punt d’acollida servirà també com a reclam per al Parc natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Les obres, d'acord a la subvenció rebuda, hauran d'estar finalitzades l'any 2024.


Aquesta actuació es troba inclosa en un projecte comú a nivell comarcal, anomenat Pla de sostenibilitat turística del Ripollès amb una inversió total de 3,5 milions d'euros.

bottom of page