top of page

Més de 1.260 degustacions servides a la Fira de la Trumfa de Molló 2024

El dissabte 14 de setembre de 2024 ha tingut lloc la XVIII edició de la Fira de la Trumfa de Molló amb molt bona assistència de visitants.


El bon temps, tot i el fred matinal, va acompanyar la jornada, que va començar amb un taller per fer davantals per a la mainada i amb diverses activitats d'animació pels carrers on se celebrava la fira.


L'acte més destacat fou un any més la degustació de trumfa, on es van poder tastar fins a 6 elaboracions realitzades per diversos establiments del municipi. El Restaurant Panoramix va oferir un bunyol de bolets i cansalada, l'Hostal Panoramix unes tartaletes de pasta de full farcides de trumfa i xampinyons amb la seva beixamel i gratinats, el Restaurant El Costabona unes trumfes de Molló amb calamarcets, Can Jordi unes delícies de trumfa amb formatge, la foodtruck Al&Gi ha elaborat un montadito de truita de patata, i la carnisseria de Can Parruc va fer una xistorra amb trumfes de Molló. En total es van servir 1.269 degustacions, exhaurint els tastets que s'havien preparat.


També la Cooperativa Ramadera de Molló, que agrupa els productors de trumfa de la Vall de Camprodon, va vendre l'autèntica trumfa de la Vall de Camprodon amb sacs de 5 o 25 kg.


La Maria, de Batet de la Serra (Garrotxa), es va emportar 89 kg de trumfa cap a casa després de guanyar el concurs "El teu pes en trumfes", i la Teresa, de Massanes (La Selva), es va proclamar campiona del Campionat local de pelar trumfes.


La Fira de la Trumfa està organitzada per l'Ajuntament de Molló, amb la col·laboració dels restaurants i establiments del municipi i la Cooperativa Ramadera de Molló, i compta amb l'ajuda econòmica de la Diputació de Girona.



55 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page