top of page

Nou servei de “Tardes Joves” a l’Espai d’Entitats de Molló a càrrec de l’Oficina Jove del Ripollès


Ei jove, tens entre 9 i 16 anys? Doncs això t’interessa!

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Molló i l’Oficina Jove del Ripollès volem engegar un nou servei pels joves de 9 a 16 anys anomenat “Tardes Joves”.

Aquest servei consistirà en un seguit de dinamitzacions i activitats durant una o dues tardes al mes i que anirà a càrrec del l’Oficina Jove del Ripollès.

Així doncs, estàs convidat/da a la Trobada Jove, el pròxim dimecres 17 de gener de 2018, a les 17:30 h a l’Espai d’Entitats de la Biblioteca Francesc Pastoret (2a planta, Casa de la Vila, al Carrer de Sant Sebastià, 2, de Molló). Us portarem una activitat sorpresa!

Aquesta iniciativa ha de servir per a poder-nos conèixer entre nosaltres, veure quines inquietuds teniu com a joves de Molló, quina disponibilitat tindríeu i quines activitats us agradaria fer en el marc de les Tardes Joves que estem preparant per a vosaltres!

Així doncs, us agrairíem que confirméssiu el vostre interès en la reunió. Per a fer-ho, podeu enviar un correu electrònic a joventutvter@ripolles.cat. D’aquesta manera podrem tenir una petita orientació sobre quants serem.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el correu esmentat o bé trucant al 972 70 07 17.

Moltes gràcies per l’atenció, esperem rebre notícies teves ben aviat!

Animeu-vos a participar!

18 views0 comments

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page