top of page

1 d'agost: reobertura al públic de la pista poliesportiva de Molló


El dia 1 d'agost de 2023 es reobrirà al públic la pista poliesportiva Jaume Girona de Molló, després de romandre tancada pràcticament nou mesos per les obres de "Millora de la zona esportiva de Molló".


Les obres, que han tingut un cost de 451.933,26€ (IVA inclòs), dels quals 250.000€ (el 55,3%) finançats pel PUOSC de la Generalitat de Catalunya, 90.000€ (el 19,9%) per la Diputació de Girona i 111.933,26€ (el 24,8% restant) per l'Ajuntament de Molló, han permès:

  • Crear una coberta per la pista.

  • S'han instal·lat plaques fotovoltaiques a la coberta pel consum de la pista i la piscina (així com permetrà ben aviat crear una comunitat energètica local).

  • S'ha canviat tota la il·luminació (baix consum) i sistema elèctric.

  • S'ha revestit i pintat de nou els camps de joc (1 camp de futbol i 2 camps de bàsquet).

  • S'han instal·lat material esportiu nou: 2 porteries, 2 cistelles de bàsquet i 2 cistelles de minibàsquet.

  • S'ha instal·lat un sistema d'aigua calenta per a la piscina municipal.


A l'espera de posar en funcionament les plaques solars i acabar d'ajustar el sistema d'aigua calenta, s'obre aquest equipament pel gaudi i esport de tota la ciutadania.


A més, també s'ha instal·lat una font pública (fins ara no existia), que fou la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius 2023.


La Comissió de Festes de Molló, per la seva banda, ha instal·lat una caseta de fusta que serveix de bar en el moment que s'hi celebren actes festius.


De cara a la tardor es pavimentarà tot el lateral dret (accés) per millorar l'accessibilitat a l'espai.



204 views0 comments
bottom of page