top of page

Sessió informativa sobre la franja de protecció contra incendis

Updated: Mar 8, 2023


Dins el programa d’assistència als ajuntaments per a la prevenció d’incendis forestals en zones habitades que porta a terme la Diputació de Girona, juntament amb la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració dels consells comarcals, es farà una sessió informativa al municipi de Molló per explicar als veïns les obligacions que s’han de complir en matèria de prevenció d’incendis segons la Llei 5/2003 de prevenció d’incendis.


Dia: Dijous, 9 de març de 2023

Lloc: Sala de Plens de l'Ajuntament de Molló

Hora: 19 hores


El contingut i ponents:

  • El Cap de la Regió d’Emergències de Girona, el Sr. Jordi Martín, juntament amb la Sra. Maria Pipió de la Diputació de Girona explicaran als veïns com actuen els bombers en cas d’incendi forestal, quins són els riscs i com s’han d’autoprotegir. També s’exposaran les obligacions derivades de l’esmentada Llei que, entre d’altres, obliga als veïns a realitzar una franja de 25 metres al voltant de totes les edificacions, instal·lacions, nuclis i urbanitzacions.

  • Cos d’Agents Rurals: contextualitzarà la situació del risc al municipi i resoldrà preguntes tècniques sobre la realització de les franges de prevenció d’incendis.

  • També hi assistirà un representant del Consell Comarcal.


Trobareu més informació sobre el Plànol de delimitació de la franja de protecció d'incendis forestals de Molló a https://www.mollo.cat/espaipublic

bottom of page