top of page

Subvenció de 9.300,62€ de la Diputació per cultura, camins i noves tecnologies


La Diputació de Girona ha atorgat un total de 9.300,62€ de subvenció, en el marc del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2022, per destinar a despeses de cultura, camins i noves tecnologies.


Del total rebut, 7.004,10€ estan destinats a cultura, 1.600,00€ a camins i 696,52€ a noves tecnologies.


Pel què fa a cultura, els diners es destinen a sufragar part de les despeses de l'àmbit de cultura i festes, i ajuden a finançar activitats de la Rebuda de la Flama del Canigó, la Festa del Roser, la Festa de la Mainada, la cantada d'havaneres, la festa d'Espinavell o les ballades de sardanes.


L'import rebut en matèria de camins, es destina als treballs de sega de la vegetació de marges de camins i carreteres municipals. Enguany s'ha actuat a la carretera de Favars, del Riberal, de Ginestosa, de Fabert, del cementiri, de Can Marsal-Can Roca, d'Espinavell a Setcases,... entre d'altres. Aquesta actuació ha tingut un cost total de 7.106,33, dels quals un 22,5% han estat subvencionats amb aquesta ajuda de la Diputació.


Finalment, 696,52€ han ajudat a finançar la compra de material informàtic per les oficines municipals, pel què s'ha pogut renovar part del maquinari de treball diari del personal administratiu.

bottom of page