top of page

Totes les activitats d'estiu a www.mollo.cat/estiu

Updated: Aug 2, 2021


L'Ajuntament de Molló, conjuntament amb les comissions de festes de Molló i Espinavell, ha programat un seguit d'activitats culturals per aquest mes d'agost-setembre de 2021, que culminaran el 12 de setembre amb la Fira de la Trumfa de Molló.


Així doncs, es realitzaran diferents activitats per a tot tipus de públics com ara la la festa major d'Espinavell, la cantada d'havaneres, el mercat infantil de 2a mà, audicions de sardanes, el mercat artesanal d'estiu, el visionat de documentals i pel·lícules, les visites guiades al poble de Molló, el Festival de Música de la Vall de Camprodon, les caminades guiades pel Camí de la Retirada o pel Camí de l'Exili, o la festa de la mainada...


Totes les activitats seguiran els protocols COVID-19 i estan subjectes a canvis en funció de l'evolució sanitària, per això es recomana anar seguint el web municipal per estar atents als canvis.


Les activitats es poden consultar al web https://www.mollo.cat/estiu on s'anirà actualitzant la informació constantment. També es pot descarregar el calendari d'activitats (Google Calendar) al mateix web.


La programació d'estiu del municipi, totalment gratuïta, està finançada per l'Ajuntament de Molló, la Diputació de Girona i les entitats organitzadores.




306 views0 comments
bottom of page