top of page

Un miler de degustacions servides a la 14a Fira de la Trumfa de Molló


Aquest dissabte 7 de setembre va tenir lloc la 14 edició de la Fira de la Trumfa de Molló. Durant la fira es van poder comprar trumfes de la Vall de Camprodon així com d'altres productes artesanals. La Cooperativa Ramadera de Molló, que aplega els productors de trumfa de la Vall de Camprodon, va vendre més de 1.500 quilograms de trumfes collides els últims dies en explotacions agrícoles de Molló, Llanars i Vilallonga de Ter.


L'activitat més destacada de la fira fou la degustació a càrrec dels 6 restaurants del municipi (Can Calitxó, El Costabona, Can Bertran, Les Planes, Can Jordi i El Panoramix) amb més d'un miler de tastets servits.


La fira fou amenitzada amb l'esbart dansaire d'Arles de Tec (Vallespir) i l'actuació castellera amb els Pallagos del Conflent, ambdós de Catalunya Nord.


Un senyor de Premià de Mar de 109 kg va guanyar el concurs del teu pes en trumfes, obsequi de la Cooperativa Ramadera de Molló, mentre que Lurdes Guitart fou la guanyadora del Campionat local de pelar trumfes.


La fira es va tancar amb el concert a càrrec del Cor Geriona, que va posar punt i final al 20è Festival de Música de la Vall de Camprodon.


La fira és organitzada per l'Ajuntament de Molló, amb el suport econòmic de la Diputació de Girona, i la col·laboració de la Cooperativa Ramadera de Molló i els restaurants del municipi.



Fotos de M. Urgell.

66 views0 comments
bottom of page