top of page

Últim avís per regularitzar les concessions del cementiri abans del 13 novembre


L’Ajuntament de Molló fa dos anys que treballa per la regularització de les concessions dels nínxols del cementiri municipal. Durant aquest període molts ciutadans han dut a terme el tràmit de regularització de la concessió (el més habitual és que no s'havia fet el canvi de titular per part d'hereus o familiars després de la mort del titular del dret), però encara hi ha alguns nínxols que presenten irregularitats.


Així doncs, es demana als hereus o familiars dels difunts que són titulars de drets al cementiri (i que figuren més avall) que passin per l’Ajuntament a realitzar els canvis de titular de la concessió abans del 13 de novembre de 2020 o ans al contrari la perdran.


Així mateix, en aquesta llista hi ha titulars de concessió que no han fet efectiu el pagament de la taxa de conservació anual del cementiri durant els últims 4 anys, pel què si abans del 13 de novembre de 2020 no passen per l’Ajuntament a regularitzar-la, s’incoarà expedient de retirada de la concessió amb la pèrdua del nínxol.


NÍNXOLS AFECTATS


45 FRANCISCA SALA HUBACH

80 MARIA SUÑER PAIRO

87 SALVADOR COMAMALA GENIS

100 MARIA SUÑER PAIRO

105 JORGE BATLLE CABRAFIGA

141 JUAN PUIGMAL PUJOL

151 VALENTIN BARTOLI NOU

159 PEDRO GARDELLA PAIRÓ

160 ENRIQUE FRANCH NEBOT

161 JOSE BOSCH POZO

166 MARIA SAU GUILLAMET

167 FRANCISCA FREIXA MALÉ

168 JOAN TORRENT SOLÉ

189 EMILI TOST FELIP



Horari d'obertura al públic per Tots Sants


El cementiri municipal de Molló es troba ubicat al Vial de la Font de les Vernedes, a l'antic camí que comunica Molló amb Espinavell.


L'horari d'obertura és:

  • De maig a setembre: Obert cada dia, de 9 a 19 hores.

  • D'octubre a abril: Obert cada dia, de 9 a 17 hores.


72 views0 comments
bottom of page